Türkiye'nin Üniversite Gençliğinin Sitesi, ForumCampus'un Ziyaretçilerine Duyurulur.!
Türkiye'nin Üniversite Gençliğinin Sitesi, ForumCampus'un Ziyaretçilerine Duyurulur.!
|
Üniversiteli Gençleri Buluşturan Forumumuza Hoşgeldiniz.! Sizinde Bu Forumda Bizlerle Paylaşacak Bişeyleriniz Mutlaka vardır...
![]() ![]() |
Jan 12 2010, 01:04 AM
|
|
Kronik Öğrenci Aldığı Teşekkür: 46 Listele
Üniversite:
Selçuk Üniversitesi
Fak./Bölümü:Veteriner Hekim Sınıf:5.sinif |
Türkiye Üniversite Gençliği - ForumCampus on Facebook
Activision’ın para makinesi Modern Warfare 2, rekorları yeniden yazmaya devam ediyor. Britanya’da haftalarca satış listelerinde lider kalan Modern Warfare 2, Ada’da gelmiş-geçmiş en çok satan oyunlar listesinde 3. sıraya yerleşti. Listede lider, 2006 yılında Nintendo DS için çıkan Dr Kawashima. İkinci sırada ise 2004′te PS2 platformunda, daha sonra 2005′te Xbox ve PC için piyasaya çıkan GTA San Andreas var. Modern Warfare 2, Activision yeni bir Call of Duty’de aceleci davranmazsa (Modern Warfare 2 kadar başarılı olur mu bilinmez tabi http://www.vg247.com/2010/01/11/modern-warfare-2-now-third-biggest-ever-uk-game/ |
|
|
|
Haberler
|
|
|
Açık Öğretim Sınav Soru ve CevaplarıAçık Öğretim Sınav Soruları Ders Notları ve Bilgilerine burdan Ulaşabilirsiniz.Hertürlü İlanlarınızı Ücretsiz verebilirsinizÖzel Ders verenler , Özel Ders Almak İSteyenler , Topluluklarınızın Duyuruları ,2.el Eşya , İş Arayanlar - İş Verenler , Yurtlar , Takıldığınız Mekanlar Aklınıza Gelebilicek Hertürlü İlanı Burda Bizimle PaylaşabilirsinizBua alana Reklam verebilirsinizBu alana Text Reklam verebilirsinizaylık sadece 30 TL Forum Kullanma BilgileriForuma konu Açma Cevap yazma Resim yükleme vs gibi bilgileri bulabilirsiniz.. |
|
|
|
![]() ![]() |